Ansökan

Igår skickade jag in en ansökan till kursen Pedagogik A. Det är en distanskurs på 30hp, som jag isåfall kommer läsa heltid nu under höstterminen. Helt internetbaserad. Så jag behöver inte åka på några sammankomster alls, vilket känns bra! Jag har inte fått svar ännu, men förhoppningsvis går det vägen. Då kan jag även söka gratisbidraget från csn, och bidra med en liten, liten del av hushållskassan. Det känns också bra. Sen får vi se vad som händer till våren!

På måndag börjar inskolningen på dagis. Av vad jag har hört är fröknarna väldigt poulära, så det låter ju lovande. Det jag oroar mig mest för är nog hur sovningen ska gå, men det visar sig väl. Förhoppningsvis kan han få sova i vagnen, för då tror jag nog att det kommer gå bra. Inomhus är det nog svårt att lägga honom...

Jag måste beställa en klipptid! Det är snart ett halvår sen jag klippte mig, så börjar bli dags igen. Jag känner hur topparna börjar bli slitna, och framförallt stör jag mig på luggen som ständigt far i ögonen! Frågan är då om jag ska låta den växa ut, eller om jag ska klippa den igen, men det lutar åt det senare.

Nu vaknar min lilla älskling!

Hej...

...jag lever! Jag hade skrivit ett extremt negativt inlägg här, men kände att jag var tvungen att ta bort det för att det var så dystert :P Det handlande om mina vanliga plågor, dvs dagisångest och framtidskval. Men strunt i det nu. Jag har precis pratat med min kära mamma, som gav mig rådet att njuta medan jag fortfarande kan! Snart kommer det en tid då jag kommer att behöva vara borta störra delen av dagarna, även fast jag inte vet ännu vad jag kommer göra, och när det kommer bli. En dag är den dagen här. Och då kommer jag att ångra om jag inte tagit tillvara den här underbara tiden hemma.
RSS 2.0