Stressss

Ojoj, så stressad jag känner mig nuuu. Det är mycket att göra dom närmsta 6 veckorna! Jag vill bara att det ska bli sommarlov nu så jag kan få slappna av i skallen ett tag... det är jobbigt att ständigt ha någonting som hänger över en. Man är liksom aldrig riktigt ledig eftersom det i princip alltid finns något man måste läsa eller skriva. Då behövs det sommarlov! Men som sagt är det ju bara 6 veckor kvar nu, gäller bara att jag klarar tentorna nu då. Jag har redan en liten del som jag måste göra om :/ Inte kul alls! Jag som tyckte att jag kunde den delen rätt bra ändå, så tycker att dom ställer lite väl höga krav när jag inte fick godkänt på det. Dåligt, dåligt! Sen har jag ju fullt med andra saker att tänka på nu med, så det är minsann inte lätt att koncentrera sig heller, det är jobbigt nu! Men jag ska stoppa ner näsan i boken igen så kanske jag kan klara min muntliga tenta på tisdag, usch vad nervös jag kommer vara...

Vårstädning

Idag har vi haft storstädning här hemma. Jag har rensat ur kläder ur min garderob och vi har hängt ut mattor och täcken och dammsugat och skurat golven. Vi tog även och plockade bort lite leksaker från Jamies rum, eftersom han ändå inte leker med allting, så tänkte vi att vi kan byta ut dom då och då. Jag tror han kommer tycka det är roligare att leka med dom då, eftersom det blir lite som "nytt" när man plockar fram det igen. Ligger allting framme samtidigt blir det så rörigt också!
Igår var vi en sväng till Ljungaparken och lekte, och sen tog vi med oss Melle hem en sväng :)
Nu ska jag plugga! Och på torsdag kväll åker vi troligen hemöver, för då kommer Helen vara hemma!

Fullt ös, medvetslös

Jag har så fullt upp så jag hinner inte med att skriva här. Och ju längre jag väntar desto mer har jag som jag "måste" skriva om så då känns det som jag måste ha jättelång tid över om jag ska hinna med! Men nu blir det en snabbgenomgång för den där jättetiden finns inte.
Åre var toppen, jag åkte nästan varje dag och det var superhärligt väder! Det blev tyvärr inte mycket läsning, så nu känner jag mig lite stressad. För tillfället har jag praktik nere på Bullerbyn, och det blev inte på Jamies kusins avdelning som jag trodde, utan på en annan. Det var jag som hade blandat ihop det. Däremot träffas vi nu och då ändå, ute på gården och vid lunch och så. Det är jätteroligt att vara där och barnen är så mysiga! Det är skönt att få ett avbrott i det teoretiska, fast samtidigt blir man ju bara ännu mer sugen att få bli klar och börja jobba på riktigt! Men än har jag mycket att lära ;)
Både jag och Jamie är förkyld, så jag börjar bli lite smått hängig nu. Men jag hoppas att det inte blir värre så jag måste stanna hemma, för det har jag inte tid med. Jag behöver dom där två veckorna innan inneveckan till att läsa, så jag klarar den muntliga tentan som väntar... Jag känner mig bara så trött hela tiden, energin går åt till andra saker. Men hittills har det ju gått bra, och det är ju inte så länge kvar till sommarlovet :P
Men nu måste jag göra mig iordning inför "jobbet"!

RSS 2.0