Härliga väder

Vilket underbart väder vi haft i veckan! Det har verkligen varit toppenskönt och jag har kunnat vara ute varje dag. Så lite färg på kinderna har jag nog fått :) I tisdags var det fettisdagen, men trött som jag var orkade jag inte baka några semlor då. Däremot tog jag tummen ur och gjorde det i torsdags, och de blev jättegoda! Hemmagjort är alltid bäst ;) Jag knäppte kort med telefonen, men orkar inte hämta sladden. Kanske en annan dag! Idag var vi ute närmare 4 timmar, så det känns helt okej att ligga och slappa i soffan ikväll! Ska försöka lägga Jamie nu innan Melodifestival bara.

Urladdning

I måndags började jag en ny VFU-period. Inne i stan den här gången! Det är 35 barn i 4-5-årsåldern, så ganska stor barngrupp! Tragiskt att det ska behöva gå ut över barnen när besparingar ska göras. Man ökar kraven på förskola och skola samtidigt som man drar in på resurserna. Smart. Istället för att anfalla de svaga här i samhället kan man tycka att dom som redan har det flott kan ta och dela med sig lite istället. Men det funkar ju inte om man vill leva i ett klassamhälle som vissa tydligen vill!
Känner att mina inlägg lutar åt det negativa hållet nu, jag är inte så här negativ annars, passar väl på att pysa ur mig här så jag kan vara positiv i övrigt! Jag hoppas det ska funka så i alla fall, haha.

Resfeber

Jag kan inte låta bli att avundas alla dessa människor som reser runt överallt... När är det min tur? När ska jag få utforska världen? Den som spar han har! Om alla dessa utgifter bara kunde försvinna så att det faktiskt kunde hamna några slantar på mitt sparkonto. Men hur ska det gå till när det är så mycket man vill ha och behöver? Utgifterna samlas på en hög och min resa bara försvinner längre och längre ifrån mig... Nu orkar jag snart inte vänta längre, rastlösheten tar över kroppen, jag måste snart åka. Senast nästa år, det är mitt sista bud. Annars blir jag nog galen.

RSS 2.0