Hej

Jag har visst ingen tid över för det här nu! I veckan har jag varit i Härnösand, och Jamie har varit sjuk. Och nu är Ingrid, Hugo och Alvin här och hälsar på tills imorgon(de kom igår), och på söndag åker vi till fjällen och blir borta en hel vecka. Sen när vi kommer hem har jag vfu(praktik) i 2 veckor. Sen är det två veckor läsning innan det är dags att åka till Härnösand igen. Och då kommer nog svärmor hit på besök för jag tror det är påsklov en av veckorna(v.16 eller v.17). Så det är fullt ös medvetslös nu känns det som! Men det är kul att det händer saker :)
Jag skrev tenta i måndags, så det blir spännande att se hur det gick på den. Jag kände mig rätt väl förberedd, men det är ju alltid svårt att veta i förväg hur det gått! Det är ju ändå många böcker som vi läser, så även om jag själv känner att jag lärt mig mycket, så behöver det ju inte nödvändigtvis vara frågor om det jag lärt mig som kommer på tentan... Men det är bara att vänta och se hur det gick, jag försökte så gott jag kunde i alla fall! Och det viktiga är ju egentligen att man själv känner att man lärt sig något. Sen är det förstås så att man måste ha godkänt på tentan också...
Jag ska vara på Bullerbym här i Fränsta och göra vfu, och jag tror det blir på Jamies kusins avdelning ;) Det kommer bli spännande att vara där! Jag har ju bara vikarierat på förskola i Norge, och det var ju ett tag sen. Men det känns som att det kommer bli kul! Annars hade jag förstås inte gått den här utbildningen om jag inte kände så. Sen har vi ju vissa uppgifter som vi ska göra när vi är där, så det är inte "bara" att hoppa in och jobba, utan vi ska även intervjua våran handledare angående planeringsarbete, och utföra en observationsuppgift som vi sedan ska skriva en rapport om. Det var en uppgift till vi skulle göra, men jag kommer inte ihåg vad just nu.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa om jämställdhet. Väldigt intressant tycker jag! Men risken är väl att jag somnar för att jag är så trött.

Moster igen!

Idag har jag blivit moster igen! Helen och Robert har fått en liten, liten flicka på 1690 gram. Hon skulle födas den 13 maj egentligen, men hon hade tydligen bråttomt ut! Allting verkar dock ha gått bra, så nu får hon ligga i kuvös och växa på sig. Jag längtar tills jag får träffa henne :) Stort grattis till er båda!
Imorgon har jag tenta, men mitt fokus har mest legat på Helen och hennes bebis idag, så nu måste jag skärpa mig och läsa på lite mer. Det har varit underbart väder idag så vi var ute på en promenad med vagnen förut, sen satt jag på balkongen och läste, och njöt av solen.
Nu har jag precis skrivit ut lite bilder från datorn. Vi håller på att sätta in bilder i fotoalbumet! Så jag ska ta och fortsätta med det och sen läsa.

JAAA

Yes, jag klarade tentan, så skööönt :D

Bara att fortsätta plugga till nästa då!

Jag och Iza har varit i Sundsvall idag och jag köpte en handväska, ett linne, en klänning, ett par tights, ett par jeans och 3 par trosor. Och ugnsformar på IKEA. Det var mysigt att åka bara vi två, fast man blir ju så trött av att shoppa :P Vi sjöng då för fullt i bilen både påväg dit och tillbaka i alla fall, hihi, kul när man kan göra det. Men nu orkar jag inte skriva mer för jag är så trött...

Hej och hå...

Jamie är fortfarande sjuk. Jag trodde han höll på att bli bättre i torsdags, men igår var han jättehängig hela dagen och på kvällen hade han 39 graders feber. Han har även fått hosta, och det verkar göra väldigt ont i halsen för honom när han hostar :/ Så inatt sov vi båda väldigt dåligt! Men nu har jag sovit med Jamie i två timmar, och han ligger fortfarande och sover. Det var välbehövt för oss båda! Han sov en sväng imorse med, men det är ju bra om han sover mycket så kanske han piggnar till sen. Han har haft så dålig aptit och knappt ätit någonting nu när han varit sjuk, men idag tog han några tuggor macka till frukost och några skedar potatisgratäng till lunch. Så förhoppningsvis är det påväg att vända nudå! Det är ju på tiden eftersom han varit sjuk sen i tisdags. Han var jättehängig och ledsen när han vaknade imorse, så han fick en alvedon och hostmedicin, och sen sov han en timme efter det då. Och sen var han åtminstonde liiite gladare. Jag håller tummarna för att han ska vara mycket gladare när han vaknar den här gången. Det tar på krafterna att ha en liten sjukling hemma!

Jag pluggade litegrann imorse medan han sov, men sen har jag inte hunnit läsa nåt mer, utan jag har löst melodikrysset och diskat och fixat lunch och bara tagit hand om Jamie och sen sooovit! Så nu måste jag läsa i alla fall. Jag har börjat med en ny bok, och jag har satt som mål att jag ska försöka läsa halva idag, vilket betyder att jag har ungefär 90 sidor kvar, för hittills har jag bara läst inledningen :P Vi får väl se hur det går med det målet... Men jag tycker det är bra att ha ett mål att sikta mot, så vet jag ungefär hur jag ligger till i planeringen. Och nu har jag alltså planerat att försöka läsa ut den i helgen, så jag kan börja med nästa bok på måndag.

Vi har ju planerat att åka hemöver nu på sportlovet, så jag hoppas Jamie blir frisk snabbt nu! Sen vill Iza att vi ska till Birsta och shoppa, och fara och bada på Himlabadet. Hon ville egentligen att det bara skulle vara vi två, men jag tyckte det vore roligare om vi var flera som åkte och badade, haha :) Däremot shoppa gör jag gärna utan några barn!

Om jag inte skriver på en vecka sen nu så är det för att jag är borta, jag förvarnar nu eftersom jag vet att det brukar bli ont om tid för sånt när jag är hos mamma ;)

Underbara sol

Idag har vi varit nere vid vindskyddet vid kyrkan. Vi tände en brasa och fikade, och jag läste lite medan Jamie sov i vagnen. Det var jättehärligt :) Inte fridfullt som i skogen, eftersom vi såg både tåg, skotrar och bilar, men man tager vad man haver! Vädret var iallafall super, jag tror vi var där nästan 3 timmar. Och nu luktar hår och kläder rök :P
Jamie är lite hängig idag, han har varit trött hela dagen. Han piggnade till litegrann när vi var ute, men mest vill han bara ligga och vila. Så han håller väl på att bli sjuk nu då! Men hellre nu än nästa vecka när vi tänkte åka hemöver.

RSS 2.0