Halloj

Okej, internet har blivit uppskjutet till den 8 september, eftersom det blev massa fel hos telia med beställningen *suck*, men den 8 är jag tillbaka igen alltså!

Igår var vi och plockade lite svamp, och det var gott! Idag har jag gått en prommis med Jamie och Bianca, då Kenneth kastade varpa. Men nu ska vi väl åka hem snart...

Jamie

Okej, nu ska jag äntligen skriva nånting här! Vi har inte haft nåt internet, som dom flesta kanske vet nu, så är därför som jag inte har kunnat skriva någonting! Nu har jag alltså jättemycket att berätta, men är hos Maria och Jimmy och lånar deras internet nu, så tänkte inte skriva så mycket denna gång, utan det får bli när vi får vårat nya internet i slutet av veckan ;)

Min underbara son har iaf kommit, Jamie Kenneth Ruben Undin heter han. Han är så lugn och snäll och helt fantastisk! Mammas lilla älskling <3 Jag ska lägga in lite bilder här på min lilla sötnos:


Mamma och pappa fick också vara med :) Men som sagt ska jag skriva mer utförligt hemma sen, har inte tid nu! Jamie är hungrig!
RSS 2.0