Julfint

Nu är bilen ombesiktad, och den gick igenom. Enda vi hade gjort var att byta lamporna, för huvlåset funkade ju bara man inte drog det för långt. Så Kenneth visade det nu, och då var det okej. Så det var ju bra! Dumt bara att jag inte visade det på en gång, för då hade vi väl antagligen sluppit ombesikta, men, men...

Efter fyra dagar med hög feber vaknade Jamie upp imorse och var feberfri :) Så skönt! Han är ju lite hängig fortfarande, men det är ju förståeligt. Bara han får vila och får tillbaka aptiten så blir han nog bra! Han har sovit 2,5 timme nu, och det är rätt länge för honom.

Vi har planer på att åka hemöver den här veckan, men vi har inte riktigt bestämt vilken dag vi ska åka än. Jag tänkte att det kanske vore bra om Jamie hann vara på dagis på onsdag, så det nte hinner gå jättelång tid mellan gångerna han är där. Får se hur vi gör... Nu när Kenneth är hemma tänkte vi passa på att stanna lite längre, typ en vecka kanske.

Vi har förresten bytt till julgardiner här hemma idag, och håller på att göra julfint. Kenneth tyckte det var lite tidigt, men det är ju faktiskt första advent till helgen, och om vi ska åka bort vill jag ha fixat det innan. Det är ju sååå mysigt :D Vi ska ev. julbaka hos mamma i helgen, då kommer man få den där riktiga julkänslan! Jag har som inte riktigt förstått att det är dags än... det känns som fortfarande "förbjudet" att sjunga julsånger. Och det känns inte riktigt rätt att dricka glögg. Men i helgen när det är advent kommer det nog att vända!

Jag skulle vilja åka till Sundsvall och handla resten av mina julklappar. Får se när vi ska ta det! Jag har ju tänkt köpa mig en vinterjacka också. En som är riktigt varm och skön.

Nu vaknade lilla hjärtat, och Kenneth kommer nog hem när som helst! Och jag måste plugga, huvaligen vad det känns som att jag har övermycket skolarbete att göra nu :/

Kommentarer
Postat av: Helen

Jag hoppas ni planerar att vara hemma minst lika länge till jul! Säg åt Kenneth att han kan leka med Robert, så behöver dom inte ha tråkigt ;)

2010-11-23 @ 21:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0