Godnatt!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig! Regnet har fortsatt ösa ner även idag, och som det såg ut på väderprognoserna skulle det göra det även imorgon. Är trist när det håller i sig så många dagar i rad, men bara det blir fint till helgen så är jag nöjd!

Idag har jag bakat ett misslyckat filbröd. Skulle testa någonting nytt, men antingen gjorde jag nånting fel (vet dock inte vad eftersom det var ett väldigt enkelt recept) eller så är det våran kassa ugn som är orsaken till att resultatet inte alls blev som det skulle! Brödet skulle vara inne i ugnen i 100min, men när jag haft det inne säkert dubbla tiden så var det fortfarande bara klet inuti :/ Så det åkte ner i soporna! Så typiskt att jag använde min sista sirap till det också, för annars hade jag kunnat baka rågsiktskakor och åtminstonde fått ett lyckat bröd...

Hmm, vad var det mer jag skulle skriva att jag hade gjort? Jo! Jag har städat ormens terrarium idag! Tvättade av bark och stenar och grejer, och rengjorde glaset. Så nu är det fint och om-möblerat där i, det tyckte han om! Han blev väldigt aktiv efteråt, och slingrade runt och upptäckte allting på nytt ;)

Helgen är fortfarande ett mysterium, men jag är ganska inställd på att vi blir kvar här, så slipper jag bli besviken ifall så blir fallet! Det gör iofs inte så mycket ifall hemresan blir uppskjuten heller, för det skulle bara betyda att Helen också är hemma när vi kommer, och det vore ju kul! Så blir nog bra vilket som :) Men är klart jag längtar tills det blir av!

Min förkylning har nästan gått över nu iaf, känner mig mycket piggare idag! Är bara lite täppt i näsan, men det kan man ju stå ut med! Jag hade tänkt bada innan jag gick och la mig, men tror bestämt det får vänta till morgondagen, eftersom vi har tvättid klockan 7 imorgon bitti! Alltid lika roligt att kliva upp den tiden :P

Dagens middag blev pasta med köttfärssås/quornfärssås med linser.

Godnatt allihopa och sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0