Männen i mitt liv


Jamie vaknade tidigt imorse, 06.10 klev vi upp. Egentligen var det Kenneths tur att kliva upp idag, men jag var snäll och lät honom sova 2 timmar till. Sen väckte jag honom så han fick gå med Jamie till förskolan. Själv ska jag plugga! Jag skulle skriva det här inlägget igår, men jag hann bara lägga in bilderna, så därför kände jag mig tvungen att skriva klart det nu.

Jag är så trött på kvällarna, och Jamie är så seg på att somna, så jag brukar allt som oftast somna samtidigt som honom. Sen blir det som inte att jag tar mig upp från sängen nå mer. Så jag är inte till mycket sällskap för Kenneth på kvällen! Och det känns som jag tappar massa pluggtid, men orkar jag inte så orkar jag inte. Jag får plugga desto mer på dagen istället.

Kennneth har tagit över min roll som bagare här hemma. Han har bakat både bröd och muffins :) Jättegott! På muffinsen hade han en kletig chokladsmet ovanpå, väldigt mumsigt :) Allting från brödboken jag fick av Iza i julklapp!

Igår blev det en liten tisdagsutflykt. Vi for upp till Oxsjön och pimplade! Eller Kenneth pimplade, jag hann inte med det. Vi var bara där 1,5 timme, det blev lite miss i planeringen. Vi hade tänkt grilla korv, men det fanns ingen ved där och vi hade inte med någon. Så då hade vi bara mackor och varm choklad. Sen så var det inte skottat någonting där, så var jättemycket snö! Kenneth skottade en liten gång fram till bordet, sen skottade jag bort lite snö där runt så Jamie hade någon plats att röra sig på.

Jamie var väldigt trött redan när vi kom dit, och efter vi hade fikat försökte jag lägga honom i vagnen, men då hade han redan hunnit bli övertrött så det vägrade han. Och då for vi hem :P Men det var mysigt så länge det varade, och Kenneth fick i alla fall en liten abborre. Den fick han på en gång!

I helgen ska vi till Himlabadet. Det blir första gången! Så det ser jag fram emot, kommer nog bli kul för oss alla :)


Kommentarer
Postat av: Helen

Såg ut som riktigt goda bröd! Vilken duktig karl du har ;)

2011-01-26 @ 16:36:14
Postat av: Miah

Va skönt att ha någon som styr upp de hemma, känner mg lite avis ;)

2011-01-27 @ 16:51:45
Postat av: jenny

Åh vilken händig man du har Teres!! :) limporna ser perfekta ut! Hälsa männen i ditt liv från mig. Jag kommer hem 16 februari och är hemma i två veckor. Då måste vi ses. KRAM!

2011-01-30 @ 08:46:54
URL: http://successwithcontrol.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0