Ny design

Jag blev inspirerad av min kära syster att byta design på bloggen. Det blev ju inte så bra sist, haha :P Men nu hittade jag en bra och enkel sida som jag snodde lite idéer ifrån. Eller jag tog en hel stilmall, som jag sen bytte bakgrunden på. Jag blev rätt nöjd faktiskt :) Texten smälter ihop litegrann med bakgrunden ibland, men jag hoppas att det inte ska bli allt för jobbigt att läsa ändå!

Jag bakade bröd förra veckan, vetekakor, och dom blev uppskattade här hemma! Goda och relativt enkla att göra, så det var ju bra!

Kenneth fixade lite med bilen igår, så förhoppningsvis är den redo att ombesiktas nu. Det var ju bara huvlåset och positonslamporna fram, och lamporna är alltså bytta, men låset vet jag inte riktigt hur vi ska göra med. Det funkar ju som det ska bara man inte drar det för långt. Dumt av mig att inte förklara det sist, men jag är ju lite försynt av mig ibland. Så jag hoppas att det ska vara okej om jag visar det för honom nu då, så det räcker. För annars måste vi byta hela låset och det är tydligen rätt besvärligt! Jag envisas med att säga vi, men när det gäller bilen är det faktiskt Kenneth som får ta hela ansvaret. Förutom när det gäller körningen då, där är det jag som har huvudansvar. Så vi delar upp det på mitten kan man säga ;)

Det är så mysigt med snö här! Jamie är väl lite fundersam av sig, men igår gick han och hoppade i snön i diket hela tiden när vi gick på promenad, så Kenneth fick gå och lyfta upp honom varannan minut. Och det tyckte han var roligt, haha :P Blir väl roligare sen när han kan åka i pulkan (som han ska få i julklapp).

Nu ska jag läsa, läsa, läsa...

Kommentarer
Postat av: Helen

Ser att vi har hittat till samma design-sida ;P Men det var ju så lätt så jag tyckte det var perfekt! Din blogg ser ju också tjusig ut nu :)

2010-11-15 @ 18:09:17
Postat av: Terese

Ja, den var ju jättebra! Blev riktigt nöjd :)

2010-11-16 @ 15:39:42
Postat av: Anonym

Kan du inte komma hit å baka bröd till mig, ja komme mig aldrig för hur mycke jäst jag än köper...

2010-11-17 @ 20:39:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0