Don't you worry about a thing...

Helen, Miah, Trille och Luna kom hit i tisdags, och sov över en natt. På tisdagskvällen spelade vi spel, efter barnen somnat. Igår var vi i Ljungaverk och badade, och sedan for vi till lekparken. Sen köpte vi hem pizza och varvade ner lite, innan dom for igen. Det var roligt :) Alltid kul med familjen. Om än intensivt emellanåt! Ungarna blir ju som galna av att vara instängda i våran lägenhet. Vi skulle haft en stor tomt där dom kunde springa och leva rövare, hur mycket dom ville! Som hos mamma. Där är det superbra.

I måndags blev det bullbak, och på tisdagen bakade jag tekakor. Jag har kvar lite jäst, så ska baka mer bröd någon dag. Men det är rätt fullt i frysen nu, så tror jag tar det lilla lungna när det gäller den saken.

Jag har bestämt nu att vi ska fara på kalas på lördag, ändå. Vattkopporna såg ut att vara påväg bort, så vi håller tummarna för att Jamie inte ska bli smittad. Och blir han det så har han det ju överstökat i alla fall. Så imorgon måste jag komma ihåg att köpa en liten present till födelsedagsbarnet!

Imorgon ska vi även fara till Sundsvall en sväng. Jag hittade ett matbord på blocket som jag vill ha, så ska hämta det imorgon! Jag är lite nervös över körningen dit, kommer säkert ha svårigheter att hitta rätt... inte så kul när man ska fara runt och irra med en släpvagn bakom bilen :/

Hoppas det kommer gå bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0